Contact

Het verenigingsbestuur


Naam
Voorzitter en plv penningmeesterA. Vos 
Secretaris
J. de Wit (plv. secretaris)
Penningmeestervacature


Leden
Bouwzaken & onderhoud tuinparkJ. Kolen

C. van Houten

M. van DijkTuin- en recreatievereniging Stadspark is gevestigd aan

Campinglaan 3

9727 KH, Groningen


Het bestuur is bereikbaar via e-mail op: bestuur@trvstadspark.nl

en telefonisch op nummer: 06 833 899 86.

Contact via e-mail heeft onze voorkeur.

Veelgestelde vragen

 1. Zijn er vrije tuinen?
  1. Nee, momenteel zijn er geen vrije tuinen. Als er vrije tuinen beschikbaar komen, worden deze op de website www.trvstadspark.nl/huisjes gemeld.
 2. Is er een wachtlijst?
  1. Nee, er is geen wachtlijst. Op het moment dat er een huisje beschikbaar komt, kunt u met de aanbieder in contact treden om te informeren naar de mogelijkheden. Nadat u in contact bent getreden, is het van groot belang dat u eerst de koop/verkoop-voorwaarden van de vereniging doorneemt alvorens u verdere stappen (bijvoorbeeld het kopen) onderneemt. Omdat TRV Stadspark een vereniging is, dient u eerst toestemming te hebben van het bestuur alvorens u lid kunt worden en het lidmaatschap is van belang om een tuin te mogen huren.
 3. Waar vind ik huisjes die te koop worden aangeboden?
  1. U kunt de huisjes op onze website vinden en op de informatieborden bij de ingang van het park. Het bestuur zal u ook naar deze informatiekanalen verwijzen.
 4. Hoeveel kost het om lid te zijn?
  1. Dat hangt van uw tuingrootte af. Hetgeen er op de tuinen is gebouwd (bijvoorbeeld een schuurtje) is niet verbonden aan de kosten van het lidmaatschap. Veelal vragen de vertrekkende leden een vergoeding voor de bebouwing/spullen die u overneemt, deze eenmalige overnamekosten staan dus los van de huurprijs die u als lid aan de vereniging verschuldigd bent. (let wel: u moet eerst lid worden om van de tuin gebruik te kunnen maken, dus koop niets alvorens u toestemming hebt.)
 5. Kan ik ook zonder de publieke kanalen te raadplegen een huisje vinden?
  1. Dat kan ongetwijfeld. Sommige leden bieden de huisjes niet via de website en/of informatieborden aan. Het bestuur zal u echter altijd naar de publieke kanalen (website/informatieborden) verwijzen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met het bestuur op via het mailadres bestuur@trvstadspark.nl.