Contact


NaamTelefoon
Voorzitter
F. Willemse
06-53728232
PenningmeesterW. Wissbrock Kremer 06–51841377
Bouwzaken & onderhoud tuinpark      A. Joostens06–18301969

J. Kolen06–47648603
Algemene zakenO. Rahantoknam06–30948381


VACATURE:

Het bestuur is op zoek naar twee secretarissen (m/v).

Functie

Als secretaris bent u de onmisbare schakel tussen het (dagelijks) bestuur en de (aspirant) leden. Van de secretaris wordt verwacht dat deze het overzicht behoudt en bijdraagt aan een efficiënte bestuursvoering van de vereniging. Een leergierige en actieve houding zijn daarbij van groot belang.

Tijd

Omdat de functie over twee secretarissen zal worden verdeeld, is het mogelijk om de uren met de medesecretaris af te stemmen. In ieder geval dient u aanwezig te zijn tijdens de maandelijkse bestuursvergaderingen en bent u tijd kwijt met het voorbereiden/afhandelen van de vergaderingen en het contact met de (aspirant)leden.

Informatie

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend met één van de bestuursleden hierover van gedachten wisselen? Mail dan naar bestuur@trvstadspark.nl

Tuin- en recreatievereniging Stadspark is gevestigd aan

Campinglaan 3

9727 KH, Groningen


Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd bereiken via mail:

bestuur@trvstadspark.nl

Veelgestelde vragen

 1. Zijn er vrije tuinen?
  1. Nee, momenteel zijn er geen vrije tuinen. Als er vrije tuinen beschikbaar komen, worden deze op de website www.trvstadspark.nl/huisjes gemeld.
 2. Is er een wachtlijst?
  1. Nee, er is geen wachtlijst. Op het moment dat er een huisje beschikbaar komt, kunt u met de aanbieder in contact treden om te informeren naar de mogelijkheden. Nadat u in contact bent getreden, is het van groot belang dat u eerst de koop/verkoop-voorwaarden van de vereniging doorneemt alvorens u verdere stappen (bijvoorbeeld het kopen) onderneemt. Omdat TRV Stadspark een vereniging is, dient u eerst toestemming te hebben van het bestuur alvorens u lid kunt worden en het lidmaatschap is van belang om een tuin te mogen huren.
 3. Waar vind ik huisjes die te koop worden aangeboden?
  1. U kunt de huisjes op onze website vinden en op de informatieborden bij de ingang van het park. Het bestuur zal u ook naar deze informatiekanalen verwijzen.
 4. Hoeveel kost het om lid te zijn?
  1. Dat hangt van uw tuingrootte af. Hetgeen er op de tuinen is gebouwd (bijvoorbeeld een schuurtje) is niet verbonden aan de kosten van het lidmaatschap. Veelal vragen de vertrekkende leden een vergoeding voor de bebouwing/spullen die u overneemt, deze eenmalige overnamekosten staan dus los van de huurprijs die u als lid aan de vereniging verschuldigd bent. (let wel: u moet eerst lid worden om van de tuin gebruik te kunnen maken, dus koop niets alvorens u toestemming hebt.)
 5. Kan ik ook zonder de publieke kanalen te raadplegen een huisje vinden?
  1. Dat kan ongetwijfeld. Sommige leden bieden de huisjes niet via de website en/of informatieborden aan. Het bestuur zal u echter altijd naar de publieke kanalen (website/informatieborden) verwijzen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met het bestuur op via het mailadres bestuur@trvstadspark.nl.