Nieuws

Uitnodiging: De Wandeling gaat van start in het Stadspark van Groningen

Op vrijdag 30 juni gaat het initiatief ‘De Wandeling’ van start! De Wandeling is een nieuwe locatie in het Stadspark voor activiteiten rondom natuur, educatie en het soort duurzaamheid dat je zelf kan doen. Deze unieke plek en alle activiteiten worden opgezet voor en door iedereen zonder gebruik van geld. In plaats van op geld draait De Wandeling op de inzet van mensen, het vrijelijk delen van kennis en hergebruik van materialen die anders weggegooid worden. Hierdoor zijn alle activiteiten altijd gratis! De Wandeling nodigt alle inwoners en bezoekers van Groningen uit om lang te komen en te helpen. Samen zullen we hier een paddenpoel en permacultuurtuinen ontwikkelen, activiteitenruimtes bouwen met duurzame faciliteiten en aan gratis maaltijden werken. Kom kijken wat er komende jaren gaat gebeuren bij De Wandeling! Iedereen is van harte uitgenodigd om 30 juni vanaf 3 uur. Kom langs om in de doolhoven te spelen, vragen te stellen of mee te doen met activiteiten rondom permacultuurtuinen en natuurlijke faciliteiten. Je kan om 4 uur samen met wethouder Ton Schroor de eerste fruitbomen planten.

De opening is 30 juni tussen 15:00 en 17:00 op De Wandeling, het terrein ten Noorden van de Kinderboerderij in het Stadspark. Neem je buren, je kids en je ouders mee!

Wil je meehelpen of een komen kijken op een andere dag? Na de opening ben je elke dinsdag en zaterdagmiddag welkom tussen 13:00 en 17:00. Voor de bouw van de activiteitenruimtes zijn we opzoek naar allerlei materialen. Wil je meehelpen door materiaal te doneren kijk dan op de website www.dewandeling.tk voor een overzicht van de benodigde materialen. Voor vragen email gerust naar dewandelinggroningen@gmail.com of bel contactpersoon Ivanka Annot op 0640895804

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen